Kymco Downtown 350i Exclusive ABS Mattsvart

Rea
Artikelnummer: MCKYDO350EXMBL

Regular Price: 64 995,00 kr

61 995,00 kr

Från 1860 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1860 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Kymco Downtown 350i Exclusive ABS Mattsvart

Den för 2019 uppdaterade Kymco Downtown 350i Exclusive är ett fordon för den sanne konnässören. Bekvämare än så här blir det inte. Nyheter som en helt ny design anpassad för föraren, med en ny överskådligare instrumentpanel som visar mer information än tidigare; yttertemperatur, snittförbrukning mm. Självklart finns även USB-laddare som standard i handskfacket.

Den stora och innehållsrika digitala instrumentpanelen är i färg och innehåller dessutom Kymcos Noodoe system. Efter att ha kopplat din mobiltelefon till Noodoe-systemet kan du själv skräddarsy vilken information som visas i displayen och designa den precis hur du vill. När du stannar med scootern, till exempel vid rödljus, så kan bland annat missade samtal, SMS- och facebook/whatsapp meddelanden samt nyheter visas i displayen, du väljer själv!

Designen ger Downtown 350i Exclusive ett vuxet, kraftfullt utseende. Nya kåpor, ”Angel eyes” fram och ett modernt, väldesignat bakljus som ger ett lätt men väldefinierat bakparti. En toppbox i samma färg som fordonet ingår i priset. Exclusive modellen kommer även med fotstöd i metall för att undvika skador på fordonet.

Motorn på 21 Kw och vridmomentet på 29 Nm ger dig bra med skjuts i alla hastigheter..

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 5 års motorgaranti Läs mer...

Europas scooter-tätaste marknader väljer Kymco. Upptäck varför Kymco är nr:1 i Spanien. Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information Kymco Downtown 350i Exclusive ABS Mattsvart

Varumärke Kymco
Färg Mattsvart
Motortyp 321cc injection
Motorstyrka 20,7 kW vid 7750 RPM
Vridmoment 29 Nm vid 7000 RPM
Växling Automat
Hastighet 130kmh
Bränsle 95 oktan
Bränslevolym 12,5L
Storlek (LxBxH) 2250*780*1310 (mm)
Fälg Alu 14" fram och 13" bak
Vikt 183kg
Passagerare Ja
Maxlast 165kg
Starttyp Elstart

Manualer

Recensioner

Recensioner Kymco Downtown 350i Exclusive ABS Mattsvart

Du recenserar: Kymco Downtown 350i Exclusive ABS Mattsvart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.