Kymco AK 550i ABS Mattsvart

Rea
Artikelnummer: MCKYAKMBL550
För dig som vill ha det bästa.

Valbara tillbehör

150,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr

Regular Price: 109 995,00 kr

99 995,00 kr

Från 3000 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 3000 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Kymco AK 550i ABS Mattsvart

Kymco AK 550 sätter ribban högt inom sport- och premiumsegmentet. Med en vacker strömlinjeformad kropp med full LED-belysning och en lätt aluminiumram står AK 550 ut ifrån mängden. Den kraftfulla 550cc två-cylindriga motorn på 39.3kW ger scootern en sportig karaktär och gör omkörningar till en bagatell.

Utrustad med smidigt nyckellöst system som gör att du aldrig glömmer att ta ut nyckeln ifrån scootern och gör det enkelt att bara hoppa upp på sadeln och köra. Vindrutan är justerbar i två steg och förarsadeln kan också justeras för att passa just dig. Under den stora sadeln hittar du ett väl tilltaget utrymme som rymmer en integralhjälm och en öppen hjälm samtidigt. Du har även två förvaringsfack vid styret varav det ena innehåller ett USB-uttag för enkel laddning av till exempel mobiltelefon. Scootern har ett ride-by-wire system med två olika kraftlägen, full power för maximal effekt och rain för lite mindre effekt under de regniga dagarna. Kymco AK 550 kommer också standard med värmehandtag så att du slipper frysa om händerna under de kallare månaderna på året. För förarens säkerhet finns utrustning såsom elektroniska däcktryckssensorer, kraftfulla Brembo bromsar fram och ABS.

Den stora och innehållsrika digitala instrumentpanelen är i färg och innehåller dessutom Kymcos Noodoe system. Efter att ha kopplat din mobiltelefon till Noodoe-systemet kan du själv skräddarsy vilken information som visas i displayen och designa den precis hur du vill. När du stannar med scootern, till exempel vid rödljus, så kan bland annat missade samtal, SMS- och facebook/whatsapp meddelanden samt nyheter visas i displayen, du väljer själv!

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 5 års motorgaranti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...

Europas scooter-tätaste marknader väljer Kymco. Upptäck varför Kymco är nr:1 i Spanien. Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information Kymco AK 550i ABS Mattsvart

Varumärke Kymco
Färg Mattsvart
Motortyp 550cc injection
Motorstyrka 39,5 kW vid 7500 RPM
Vridmoment 55,64 NM vid 5500 RPM
Växling Automat
Hastighet 160kmh
Bränsle 95 oktan
Bränslevolym 15 L
Storlek (LxBxH) 2165x795x1400 (mm)
Fälg Fram: 120/70-15. Bak 160/60-15.
Vikt 226kg
Passagerare Ja
Maxlast 165kg
Starttyp Nyckellös Elstart

Manualer

Recensioner

Recensioner Kymco AK 550i ABS Mattsvart

Du recenserar: Kymco AK 550i ABS Mattsvart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.